-->
recent

آخر المواضيع

recent
random
جاري التحميل ...
random

Recipe POTATO Gnocchi

POTATO Gnocchi



 INGREDIENTS:
 ● Potatoes - 1 kg.
 ● Wheat flour type “00” - 300 gr.
 ● Egg - 1 pc.
 ● Salt to taste

 PREPARATION:
 First of all, wash and boil the potatoes in a uniform until ready, peel the hot potatoes and grate them on a fine grater.  Add 300 gr.  flour, salt and egg.  Knead not tight dough.  Divide the dough into several parts, of which roll up harnesses 2–3 cm thick and cut gnocchi.  Then give them a ribbed shape with a fork or with a special wooden device called riganokka. Boil the gnocchi in boiling, slightly salted water with olive oil.  As soon as gnocchi float to the surface, you need to boil another 1 minute.  Then take out with the help of skimmers and fill with your favorite sauce, gently stirring.


























 ___________________________________
 Cook with love!  Live delicious!

التعليقات



إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

إتصل بنا

جميع الحقوق محفوظة

خياطة و اشغال يدوية handmade ideas

2016